torsdag 27 maj 2010

Good day trots irritäjting

Dagen började med irritation på Tomas då han sover bort vår enda lediga dag denna vecka tillsammans. Jag och pojkarna åker och kollar på en säng åt Wille som vi fynda på blocket för 200:- i strl. 80*200. Slog till. For och köpte madrasser. Fick hjälp av svärfar att frakta hem sängen på hans pickis. Åkte hem och fixa lunch. Lät Tomas sova och nästan hoppades att han skulle försova sig till sitt galej han skulle på med jobbet. Tomas vaknade, äsch då. Kollade posten och såg att vi fått OK från hindersprövningen. Visade det inte för Tomas. Sa till pojkarna att vi skulle och bada. Jag och grabbarna åkte och bada. Gick suveränt trots att man var själv då Wille är så duktig med hjälp av flytdyna. Fick beslutsångest om jag skulle köpa målarfärg och vara mer effektiv eller om jag skulle vara lite social. Bestämde mig för att socialisera lite. Åkte hem. Åt middag. Ida & Lilly kom förbi. Cicci, Kasper & Charlie kom förbi. Vi har surrat, barnen busat till kvällen. Då det var dags, speciellt för Kevin, som för första gången inte har sovit nåt på dan. La barnen och båda slocknade på en gång. Fick ett "Älskar dig"- mess av Tomas, messade tillbaka att jag älskar han med, trots att han är vaken till halv 6 på morron med TV-spelande och läsande då vi hade planer dagen efter.

Jag är inte långsint och det är väldigt sällan vi är sura på varann på allvar. Det är lixom svårt att vara sur på, en i mina ögon, helt perfekt karl. Men det var ganska skönt att få sura lite;)

Fotnot: Jag skulle inte ha låtit han försova sig. "Vi hade planer"= Jag hade planer för oss.

Dags för Kevin att sova i vanlig säng, eget rum. Har lixom blivit utdraget då hans blivande rum inte är färdigt, än. Ska tapetseras. Flytta in Willes nuvarande säng. Wille få sin nya. Köpa inredningsgrejer. Just nu är det mer ett lekrum/walk-in-closet. Vet inte vars jag ska rymma alla mina kläder. Jag som knappt har nå kläder. Har iaf. aldrig nåt att ha på mig som vanligt.

Cicci påminde mig om Eurovision Song Contest-semifinal ikväll, just nu faktiskt. Så dags att lyssna lite extra!

Kram!/C

2 kommentarer:

  1. Men jävlat full rulle! :)
    Känner igen mig, ibland är det skönt att få sura en stund. ;D Godnatt! Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag kom ihåg att när jag var och pratade med honom så frågade jag llite om praktik,då sken fanskapet upp som en sol!Så något skumt har han i gärningarna.Tror han utnyttjar gratis arbetskraft lite väääl mkt!Som sagt,ödet ;)
    Kram!

    SvaraRadera