söndag 7 november 2010

♥ Micke 35 år ♥

Idag skulle min äldre bror ha blivit 35 år. Han blev bara 25. Det är 9 år sedan han gick bort. Ibland känns det som igår, ibland som hundra år sedan.

Livet är orättvist.
Men vad ni än gör, ta hand om era kära!

Det ska jag göra!

♥Kram♥/C

7 kommentarer:

  1. Jag håller med livet är orättvist. *Stor kram*

    SvaraRadera
  2. jag kommer ihåg det... fy...
    kram

    SvaraRadera
  3. Japp, vi ska ta hand om varandra MASSOR!!!!

    SvaraRadera
  4. Oj vad tiden har gått fort..Man ska verkligen ta hand om sina nära och kära!

    Ja det här med nakenhet kan man diskutera hur länge som helst!Det jag ville visa med MIN bild på Norah var att den var söt och rolig.Jag tänker inte nakenhet när jag ser den för en sån bild kan man få till på annat sätt.Nåväl,dom har nog en annan syn på detta och visst ska dom få skriva vad dom tycker,men det är liiiite genomskinligt när det bara är dåmskålln´s kompisar =)

    Och återigen,hon hade en bild på sin son på sin blogg i bara små badbyxor.Är inte det en nakenbild då?Du vet att det är SÅ mycket dubbelmoral i allt dom skriver så jag vill bara skriiika =)

    BTW!Min dragkedja har gått sönder på jackan jag köpte på MQ i vintras..Har kvar kvittot (nånstans),är det nåt jag kan komma in med som ni fixar till?

    Kraam!

    SvaraRadera
  5. Jag har använt den så normalt jag bara kan :) Men jag ska först kika lite själv så det inte bara är nåt fjantigt.Men dragkedjan längst ner har fastnat och är lite halt,så den andra drakedjan hakar inte fast den blir halt hela vägen.Nåväl,jag kommer säkert in nån dag i veckan =)

    Det är mamma och pappa som ska sälja sin skog och vi barn ska få 10% var,så just därför hoppas vi att dom får sälja den för en massa,massa pengar ;)

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Nej det gör dom inte,men jag vet att morsfars hus är eftertraktat och många som är intresserade av det.Dock ska dom inte sälja än =) Men visst bor bror din i långnäs?Vart där isf?

    SvaraRadera
  7. Nämen!?Undrar om det är Susanne och Björns hus?(mammas polare)där har jag vart flera gånger och det är skitsnyggt!! =)

    SvaraRadera