söndag 1 juli 2012

Tics?

Verkar som att vår större grabb har fått tics. Eller han har haft lite tidigare med att dra med mungiporna, men nu bara på några dagar (märkte det ordentlig torsdag kväll 28/6, skriver ner för min egen skull) har det exploderat ordentligt!?
Det är vridning på huvudet, höjning av ögonbryn, konstig andning, ibland "klick-ljud". Och han vet inte själv om det.
Han gör det inte när han pratar eller leker, men om han ser film, lyssnar på någon, när han fokuserar, är trött verkar det dyka upp.
Har läst (återigen på google) att det är vanligt i 5-7 års åldern men att det brukar gå över av sig själv bara man inte gör någon "big deal" om det. Men jag kan ibland inte sluta titta på honom och blir lika förvånad varje gång, då jag inte är van att se honom göra det. Men som sagt, han vet nog inte om det själv så vi ska inte förstora det i onödan så får vi se om det går över.

Han har förresten äntligen tappat sin första tand! Den har hängt löst sedan jag var i New York, vilket snart är en månad. Men då jag upptäckte att den undre tanden börjat hamna lite väl långt in pga att den inte fick plats så har vi tjatat och uppmanat honom att försöka dra ut den, så tillslut, idag, fick han ut den!
Då får vi se om tandfén dyker upp under natten...



Sen så har helgen annars bestått i PSG! Piteå Summer Games! Oj så kul och se di små spela.
Wille har fått börja med SAIK eftersom han ändå kommer gå där till hösten. Dom har kämpat, ramlat, lekt ninjor, jublat både när dom gjort mål och när motståndarna gjort mål. Haha, ja det är kul!
Idag gjorde Wille ett av målen! Han kan behöva den boosten av självförtroende då han endast tränat 3 ggr. (I Blåsmark börjar man 1 år efter Storfors, så de andra tränade även förra året) Sen känner han inte lagkamraterna, men under helgen har dem alla utvecklats mycket.
Han fick även stå i mål halva spelet idag, räddade många, släppte in 2.
Hejja Saik!


Jamen det tar sig framåt igen med husandet! Är nog inte länge till vi lägger ut huset. Sen ska vi på visning till veckan. Hoppas, hoppas, hoppas det känns klockrent och att det bara är vi som vill ha det ;)

Imorn tar vi en mini-semester till Storforsen. Tyvärr verkar det bli pissväder, hade varit grymt mkt skönare med soool. Så nu tycker jag det här pissvädret får ge sig. Jag har semester, jag vill bränna mig, kunna bada i det kalla vattnet, eller åtminstone se pojkarna bli blå om läpparna när dom kämpar sig ner i vattnet.
Så kom igen vädret, ge oss lite semester-feelings!

Känns som att jag bara matar en massa tråkig information just nu.
Ska försöka skärpa mig!
Kevin vill såklart också vara med på nån bild

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar