söndag 29 januari 2012

My two jewels!

William har hunnit bli 6 år. Och Kevin blev 4 i januari. Tiden går fort så ta vara på den tid ni har. Äh, jag skriver det igen, för dom orden är så vanliga så man tänker inte på innebörden. Ungefär som jag inte längre ser Barbros dreggel på väggarna i hallen, men för helt nya ögon så syns det väldigt väl.
Så vi tar det igen och tänk på innebörden. Tiden går fort, ta vara på tiden och lägg inte er energi på negativiteter och dravvel. Gör det ni vill och tycker om! Uppfyll era drömmar! Och omge er med personer som gör er glad!

Wille går 6-års och till hösten börjar han skolan och han har blivit "så vuxen" på senaste.
Kevin har även han "vuxit till sig". Verkar vara nåt magiskt att passera 4-års gränsen för det är en gladare grabb oftare nu:)





Fast herregud, dom är ju bara barn och det ska dom vara några år till, hoppas jag. Men mognare blir dom på en barn-nivå så att säga.

Och precis som det ska vara så finns mycket syskonkärlek mellan dessa grabbar. Är det inte storebror som är där med ett pekfinger i revbenen på lillebror så är det lillebror som hänger som en svans på storebror vilket då gör storebror irriterad och då kommer pekfingret fram igen. Också går det runt, runt, runt sådär. Men det känner säkert många igen?



Men det är nyttigt sägs det. Dom lär sig bl.a. att hantera konflikter tidigt tack vare "syskonkärleken" & att dela med sig. Förhoppningsvis!







Underbara barn! Älskar er!

5 kommentarer:

  1. men alltså, jag har missat att du nörjat blogga igen,det var en trevlig överraskning :D

    SvaraRadera
  2. Ja, tiden går verkligen fort! Snygg killarna!!!

    SvaraRadera
  3. Så söta de är! Men visst är Wille en liten Tomas och Kevin en liten Carola?

    SvaraRadera